joi, 16 ianuarie 2014

La ce te îndeamnă un ten sensibilos

Deunăzi am fost informat de un specialist în dermatologie că e recomandat ca epilarea facială bărbătească să se efectueze somptuos după ce se realizează eliminarea jegului acumulat cu atâta trudă la scârbici sau alte activităţi producătoare de mirosuri caracteristice troleibuzului bucureştean vara pe la prânz. Şi asta pentru că apa caldă deschide porii, înmoaie tenul şi nu te mai iriţi când te razi (indiferent dacă te terorizezi cu lama sau cu maşinăria).

Faci baie. Clocotită. Apoi ieşi relaxat să te razi la oglindă. Ce faci? Foloseşti juma de sul de hârtie igienică pentru a şterge oglinda şi tot se abureşte. Găseşti un colţişor ce rezistă la perfidul abur şi încerci să te razi doar într-un colţ de oglindă pentru că acolo se vede. Dacă ar intra cineva în acel moment te-ar confunda sigur cu un preot chior ce se chinue să citească sfinţilor părinţi din Sfintele Scripturi. Amin!

Soluţia?

Înainte de a te apuca de baie şi a genera stări de agregare uşoare ale apei calde execută cu paşi mărunţi următoarea şmecherie bărbătească: freacă uşor un săpun uscat pe suprafaţa oglinzii şi apoi şterge cu o cârpă sau lavetă ce nu lasă scame până când urmele de săpun nu se mai disting hidos pe oglindă. Oglinda nu se va mai aburi şi vei avea libertatea de a te rade în tihnă şi nu chiombat la oglindă.

Hai succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici îţi poţi manifesta opinia prin comentariul tău. Păstrează limita bunului simţ şi nu te avânta în critici în afara subiectului. Am tendinţe necontrolate de a şterge comentariile neadecvate.

Adaugă