duminică, 26 ianuarie 2014

Sare iarna

Române, ai auzit de un posibil cod portocaliu încă de joi, dacă nu de miercuri. Sâmbătă dimineaţă ai ieşit pe autostrăzi şi pe DN-uri ca inconştientu’.

Dacă ai rămas acasă şi nu ţi-ai dat zăpada de la maşină/scară/curte/magazin NU ai nici un drept să comentezi motivele pentru care nu a trecut plugul şi pe strada ta.

Când e o vreme anunţată în prealabil precum cea care se desfăşoară afară în vremurile de acum, se procedează în felul următor: dimineaţa, preferabil înainte de micul dejun sau după un iaurt ieşi frumos şi dai zăpada. Dai şi cu sare ca să nu se pună prea mult. Apoi intri în casă, mai un suc de prună, mai un prânz şi apoi, ca să digeri mai bine şi dacă a venit urgie şi mai mare, ieşi şi dai zăpada şi mai dai un strat de sare.

Altfel, vizionare plăcută la iRealităţi. Depuneţi plângeri la primărie în continuu şi staţi în casă şi faceţi pe neputincioşii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici îţi poţi manifesta opinia prin comentariul tău. Păstrează limita bunului simţ şi nu te avânta în critici în afara subiectului. Am tendinţe necontrolate de a şterge comentariile neadecvate.

Adaugă