marți, 18 martie 2014

Lucrurile nu merg, dar se mişcă

Îţi zici că nu merită să depui efortul pentru ca educaţia copilului tău să capete potenţial. Sau, de cealaltă parte a baricadei fiind, te zbaţi să îi fie bine comunităţii pentru că ştii că aşa le poate fi bine alor tăi.

Văicăreala generalizată a majorităţii are putere de sufocare a individului şi a iniţiativei sale. Sictirul e dus la extrem în ceea ce priveşte acţiunile ce pot face diferenţa. În educaţie, în sănătate, în sistem. Deşi ştiu că mulţi dintre voi secretă din pur românism meteahna că nu se face floare cu o primăvară, …

…eu vă spun că nu se face primăvară cu o floare, dar poate începe.

Deunăzi, Asociaţia de Părinţi şi Profesori de la şcoala fii-mii a reuşit să atragă o sponsorizare. Nu asta e cea mai mare realizare. Vârful aisbergului, cireaşa de pe tort, sau cum mai vreţi să îi spuneţi, este că sponsorul, în speţă cei de la Vivre, a dorit să primească drept “răsplată” spirituală desene/picturi de la micii artişti.

Şi au primit!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

…şi îţi spui că lucrurile nu merg. Dar vezi că se mişcă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici îţi poţi manifesta opinia prin comentariul tău. Păstrează limita bunului simţ şi nu te avânta în critici în afara subiectului. Am tendinţe necontrolate de a şterge comentariile neadecvate.

Adaugă