sâmbătă, 6 septembrie 2014

5K

Nici nu s-a cristalizat bine fontul pe articolele de test despre displayurile/TVurile/monitoarele 4K că s-a şi găsit DELL să ne dea peste nas. Şi-ncă dureros.

Dacă 4K încă nu şi-a intrat în drepturi ca standard şi deşi unii au investit bani serioşi în noile TV-uri, pionierii să îşi bage minţile în cap. Dell a lansat un monitor cam de 14,7 Mpx (5120x2880). şi de 27 de inch.

2014-09-05-image-9

Ca şi comparaţie, densitatea de pixeli este de 218ppi, cam cât un Pro Retina de la Apple (are 220ppi pe 15"), doar că pe o suprafaţă aproape dublă.

Are boxe (şi nu orice, ci Harman Kardon cu magneţi neodim, de 16W), şase porturi USB şi altele. De notat că are nevoie de 2 Display Porturi versiunea 1.2 ca să ajungă la rezoluţia nativă. Un mic demo, aici.

2500 de dolari, de Crăciun.

Şi, ca bonus, Intel a lansat procesoarele Core M ce nu vor avea nevoie de ventilator datorită consumului infim. Aici un laptop ce se va baza pe el.

Băloşire plăcută, mă duc să dau drumul la Elcrom că a început Djokovic să îl bată pe japonez.

Update 22:06 Djokovic a mierlit-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici îţi poţi manifesta opinia prin comentariul tău. Păstrează limita bunului simţ şi nu te avânta în critici în afara subiectului. Am tendinţe necontrolate de a şterge comentariile neadecvate.

Adaugă